İLK DERS KİTAP OKUMA

Okulumuzda BİL-EN kapsamında  ilk derslerde ilk 20 dakika kitap okuma etkinliği yapılmaktadır. Öğretmen ve tüm öğrencilerimizin katıldığı etkinlik 1. ve 2. kademelerde ilgiyle devam etmektedir.

Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı ( BİL-EN )

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhuriyet değerlerimizle uyumlu biçimde muasır medeniyetlerin üzerine yükselme hedefi doğrultusunda Bilecik’te eğitim-öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmak ve öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için tüm okullarda etkinlikler planlamak, yürütmek ve faydalılığını izlemek amacıyla 6-8 Ekim tarihlerinde Eğitimde Nitelik ve Vizyon Çalıştayı düzenlenmiştir.

Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Çalıştayı çıktıları ile ortaya çıkan hedef gelişim alanları ve etkinlik önerilerini gerçekleştirmek amacıyla “Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN)” oluşturulmuştur.

Okulumuzda  Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon Programı (BİL-EN) uygulanmaktadır.

05.12.2023 61

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023